Azt gondolom, ennél egyszerűbb otthon dekorációs ötlet nem sok van. Ha valami gyors megoldásra van szükséged, akkor javaslom, hogy tedd ezt!

Tudom, hogy nagy a kisértés, hogy a kezed ügyébe kerülő legelső vázába betedd. De szerintem ugyanezzel a mozdulattal beteheted abba, is, amitől az egész olyan látványos, üde színfoltja lesz a helyiségnek, pl. az étkezőnek.

Színes, vegyes virágokat semleges színű vázába, tartóba!

Biztos vagyok benne, hogy Te is örömmel hagyod érvényesülni a virágot. Válassz semleges színű virágtartót. Mégis milyen legyen az a “semleges”? Mit értek a “semleges” alatt?

 

 

Például a fém, bádog edényeket, vödröket, melyek lehetnek szürke, fehér vagy festetlen állapotban is. Csodásan mutatnak benne a virágok!

 

 

 

Bájos üdeség szintén fehérben.

Maximálisan hagyja érvényesülni a virágot. Csukd le a szemed és képzeld el ezt a szépséges, vegyes otthon dekorációs ötletet pl. rózsaszínű tartóban.

Ugye Te is érzed, hogy nem lenne az igazi! Talán azért, mert nem is az .

 

 

Következzen egy nagy kedvenc. Hamvas, zöld üvegváza csupán egy szál rózsával. Az apró virágmintás szalag még jobban a rózsára tereli a figyelmet.

 

 

Egy jó példa ez a fehér porcelán együttes, skandináv stílusú enteriőrben. Szinte káprázik a zöld természetes színe .

 

Tegyél a virág mellé ágakat!

Ebben a bádog tartóban még az egyszerű, természetes ágak is pompásan érvényesülnek.

 

 

Tipp:

Kicsi, szűk helyed van? Vegyes virágok semleges színű tartóban a legideálisabb megoldás. Például egy sarokban lévő polc vagy kisasztal. Próbáld ki! Tedd ide is oda is. A szemed megtalálja majd az igazi helyét.

Ha eddig még nem díszítettél virággal, akkor ezt mindenképp nézd meg. Összeállítottam Neked egy kis ajándékot. Kattints ide!

Használd az útmutatót! Dicsekedj nekem, hogy milyen ügyes voltál! Küldj egy képet róla itt az oldalon legalul! Várom.

…..és tudod: minden ötlet annyit ér, amennyit hasznosítasz belőle!

Legyen csodás a napod.
Bakonyi Betti, a virágos otthonszépítő tanácsadód

 

FavoriteLoadingTedd a kedvenceid közé