Imádni fogod, hogy egy kis összerendezéssel mennyire bámulatos őszi asztaldísz dekoráció rittyenthető percek alatt.

Megértem, ha eddig nem foglalkoztál az otthonod díszítésével. Sok-sok tennivaló akad folyamatosan a háztartásban. Legyen mindig friss meleg étel, tiszta ruha, tiszta lakás a családnak (hogy csak a legfontosabbakat említsem). Ez nem kevés feladat. Pont ezért mutatok ma Neked egy olyan őszi asztaldísz dekorációt, melyet tényleg pár perc alatt elkészíthetsz. Míg megfő az ebéd, addig hipp-hopp készen is leszel vele. Csupán 2 összetevőre lesz szükséged: →   Vesszőkoszorú →   Csipkebogyó

Hogyan rendezgesd, hogy tényleg gyorsan készen legyen ez a mutatós őszi asztaldísz dekoráció?

Nézd végig a képeket és kövesd az útmutatót!
Tedd egy tányérra a vesszőkoszorút és rendezgesd a közepére a csipkebogyókat      

Próbáld ki mécsestartóval (ha nincs, akkor egy üvegpohár is megteszi) és falevelekkel is! Egyik héten így, másik héten úgy. Változatosan. Kreatívan.

Tegyél körbe az ív mentén a  vesszők közé is.

Ez már így készen is van. Mehet az asztalra!

Abban azt hiszem egyetérthetünk, hogy ez egy tényleg nagyon hamar és nagyon könnyen kivitelezhető megoldás. Biztosan felötlött benned egy kérdés:

Mennyire tartós ez az őszi asztaldísz dekoráció?

A csipkebogyók szépen, lassan elkezdenek ráncosodni. Lassan veszítenek a nedvességből, vagyis száradnak. Ennek az ideje nagyban függ a helyiség hőmérsékletétől. De általánosságban erre azt mondom, hogy míg mire az adventi koszorúra sor kerül, addig nyugodtan maradhat.

Ezt az őszi asztaldekoráció ötletet láttad már? Megnézem!

…..és tudod: minden ötlet annyit ér, amennyit hasznosítasz belőle! Legyen csodás a napod. Bakonyi Betti, a virágos otthonszépítő tanácsadód