Lehet, hogy eddig elmentél az őszi falevelek mellett?

Ha ezt a kreatív csináld magad ötletet megnézed, szerintem innentől másképp fogsz tekinteni rájuk. Ennek az ötletnek a kedvéért még az erdőbe sem kell elmenned. Szép, színes, őszi levelekre rálelhetsz akár a közeli parkban is. Nem kell ragaszkodnod az általam használt levelekhez.  Sokat járok az erdőben, bőven van lehetőségem, hogy a legszebb leveleket mutassam meg Neked.

Gyere! Tarts velem! Mutatom a hozzávalókat.

Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a méltán népszerű 🙂 egészségügyi papír gurigájának újrahasznosítása is benne van ebben a csináld magad ötletben. Úgyhogy nézd meg lefogy-e a közeljövőben. Túl sok tennivalód igazán nincs. Válogasd ki a legszebb egyforma leveleket, és kezd el körbe felragasztani a karton gurigára.
Legelőször is a csinos kis falevelek. Jelen esetben tölgyfa őszies színben pompázó levelei.

 

          Ha körbeértél, akkor gondold át, hogy mire szeretnéd használni. Csipkebogyóval díszítenéd? Esetleg mécsestartónak használnád?

Van ennél egy még jobb ötletem.

Ha szoktál élővirágot tenni az asztalodra, akkor legyen belőle kreatív őszi váza. Semmi más nem kell hozzá, mint egy peremes fiola és már mehet is bele a vágott virág.
Akkor azt gondolom, most mindketten örülhetünk 🙂 . Te gazdagabb lettél egy szuper őszi csináld magad ötlet által. Nekem pedig nagy öröm, hogy mindezt megoszthattam veled.

Készítsd el! Dicsekedj nekem, hogy milyen ügyes voltál! Küldj egy képet róla itt az oldalon legalul! Várom.

…..és tudod: minden ötlet annyit ér, amennyit hasznosítasz belőle! Legyen csodás a napod. Bakonyi Betti, a virágos otthonszépítő tanácsadód