Lakásdekoráció ötlet, ami egyszerű és mutatós? Ráadásul még költséghatékony is?

Veled is  előfordult már, hogy bár nagyon tetszett, de mégsem tudtál egy egész csokor virágot megvenni? De mégis fontos lett volna, hogy valami kis dísz legyen az asztalon, mert vendégeket  vársz? Igen, tudom. Egy szép nagy csokor virág mutat a legszebben, de ha csak egy szál virágot enged a kasszád, akkor abból fogunk most gazdálkodni.

A te asztalodat is díszítheti egy szép látványos lakásdekoráció ötlet egyszerű megvalósítással.

Ebben fogok most segíteni.
A legszebb szálat kiválasztottam és ezzel kezdünk valami mutatós lakásdekorációs ötlet elkészítéséhez.
  1. Mire lesz szükséged ehhez a lakásdekoráció ötlethez?

Válassz otthon valamilyen semleges vázát. Erre a célra én leginkább egy keskeny, színtelen üvegvázát javasolok. Ebben fog a legjobban érvényesülni a virág színe. Az üvegváza aljára színben hozzáillő üveggranulátum került.
  1. Még egy variáció!

Minimál stílusú otthonba akár ez az áttekert megoldás is szóba jöhet. A szalag egyik végét fogasd a virágfej alá. A másik végét pedig tedd a váza aljára.
A heti piaci beszerzésem alkalmával tettem szert erre a különleges színű bazsarózsára (Paeonia). Ez azért remek választás, mert ennek a virágnak nagyon szép nagy feje van. Egy szálas megoldásnak májusban kitűnő választás.

 

  1. Hogyan tudod a vázát felöltöztetni?

Egy szolid, színben harmonizáló keskeny szaténszalagot kössél rá.        
Azt hiszem semmi ördöngösség nincs ennek az elkészítésében. Asztal közepére is teheted. A virág színe és nagysága, valamint a “körítés”  látványos lakásdekoráció ötlet eredménye. Látod? Így is lehet. Próbáld meg! Szólj, ha segítsek. Küldj üzenetet itt alul.
…..és tudod: minden ötlet annyit ér, amennyit hasznosítasz belőle! Legyen csodás a napod. Bakonyi Betti, a virágos otthonszépítő tanácsadód